Bidon|Fritom - Chocproof

Chocproof ®

Het transport van vloeibare chocolade, cacaoboter, cacaomassa en andere producten binnen deze categorie, zoals plantaardige oliën en vloeibare suikers, vraagt om hoogwaardige specialisatie. Het gaat hier om kostbare grondstoffen. Afbreuk aan de kwaliteit c.q. hygiëne of volumeverlies kunnen tot een substantieel lager rendement leiden.

Onder het kwaliteitsmerk Chocproof ® garandeert Bidon|Fritom het zorgzame en eersteklas transport dat een must is voor deze delicate categorie. De eerste belangrijke component hierin is de factor ‘mens’. De bewaking van kwaliteit vraagt om mensen met deskundigheid, ervaring en verantwoordelijkheid. Voor Chocproof ® worden uitsluitend goed opgeleide Nederlandse chauffeurs ingezet, die al jaren aan Bidon|Fritom zijn verbonden. De chauffeurs zijn opgeleid tot volwaardige procesoperators. Zij zijn vertrouwd met de producten, procedures en bewaken de kritische paramaters (temperatuur, compressie, voedselveiligheid) tijdens het reinigen, laden, rijden en lossen.

Het tweede aspect is de techniek. De tankwagens voor Chocproof ® zijn voorzien van het modernste equipment zoals elektrische pomp, compressor, steriel filter en verwarming, speciaal gericht op het behoud van de kwaliteit van het te vervoeren product.

Met Chocproof ® zoekt Bidon|Fritom de aansluiting op de specifieke eisen die de industrie stelt aan de behandeling van deze grondstoffen door het gehele productieproces. Transport wordt hier altijd gezien als een kritische schakel in de totale productie keten. Specialisatie en toewijding brengen hierin zekerheid.

Het Chocproof ® label garandeert u dat uw chocolade en andere grondstoffen bij ons in goede handen zijn. Daarnaast biedt het Chocproof ® label u de zekerheid van een shockbestendige samenwerking. Bidon|Fritom is een solide, financieel gezonde organisatie. We streven naar goede, open en langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Omdat zij ons bestaansrecht geven. Hoe beter wij zijn voor onze klanten en medewerkers, des te beter dat uiteindelijk ook is voor Bidon|Fritom.