Ieperse Truckwash & Tankcleaning

Els Buyse En Johny Verhelst (1)

‘’ Bidon|Fritom is een transportbedrijf wat er in geslaagd is om de traditionele waarden en sterktes van een goede transporteur te behouden ‘’

Els Buyse (Bestuurder) & haar zoon Johny Verhelst — Ieperse Truckwash & Tankcleaning

Voedselkwaliteit en veiligheid zijn van grootst belang voor Bidon|Fritom. Om dit te bewaken is een goed reinigingsstation van belang. Voor ons is Ieperse Truckwash & Tankcleaning een reinigingsstation dat zeer nauwkeurig en professioneel te werk gaat, en daarom sinds 2017 een betrouwbare partner, waar dagelijks een groot aantal tanks van Bidon gereinigd worden.

Ieperse Truckwash & Tankcleaning is gevestigd in Ieper, België. Hier kun je terecht voor een vlotte en kwaliteitsvolle reiniging van voertuigen, zowel extern als intern. Het familiebedrijf is in 2004 opgericht door Koen Verhelst en Els Buyse. Intussen zorgt ook hun zoon Johny voor een jonge en vernieuwende kracht in het bedrijf. Ze zijn uitgegroeid tot een vaste waarde voor vrachtwagenchauffeurs in heel België en omstreken. Naast een totaalreiniging van bedrijfswagens kunnen chauffeurs er ook terecht voor opleidingen in vakbekwaamheid, het zuiveren van afvalwater en de aankoop van reinigingsmiddelen.

‘’De chauffeurs van Bidon|Fritom zijn overduidelijk ambassadeurs van het bedrijf waarvoor ze werken’’, vertelt Johny Verhelst. Een Bidon|Fritom chauffeur werkt professioneel en bovendien klantgericht. Deze chauffeurs beseffen goed dat ze in de voedingssector actief zijn en houden zich dan ook aan alle regels op vlak van voedselveiligheid.

Bidon|Fritom is een transportbedrijf wat er in geslaagd is om de traditionele waarden en sterktes van een goede transporteur te behouden zijnde: goede chauffeurs, betrouwbaar materiaal, een vriendelijke service. Er zijn bijzonder goed opgeleide en bekwame chauffeurs te werk waarbij een goede groepssfeer zorgt voor een correct uitgevoerde opdracht.

Foto
Els En Johny

Laat Bidon|Fritom uw logistieke

uitdaging oplossen

Arthur Smeets Melkweg Fritom 2019 07 01 0709

Tamme Leenstra
Directeur business development