Kelderhuis Transport

Kelderhuis transport werkt graag bij Bidon|Fritom

Al ruim 40 jaar bestaat ons bedrijf. In die 40 jaar is het transporteren van melk de basis geweest van ons bedrijf. Het begon met de melkbussen dit werd vervangen door het RMO transport en uit eindelijk rijden wij nu met bulkopleggers. Meerdere takken van het transport hebben we naast het vervoeren van melk beoefend. Elke keer kwamen we tot de conclusie dat er geen rode vloeistof vloeit in onze aderen maar witte.
Na vele jaren het melktransport te hebben verricht voor meerdere RMO transporteurs, kwam er een moment dat dit anders moest. Voor ons, als ondernemers, betekende dit, dat we ander werk moesten gaan zoeken. Naast het vervoeren van melk hebben wij ook geruime tijd Weiproducten van fabriek naar fabriek vervoerd. Hier hebben wij dus weer naar geïnformeerd. Welkom waren we! Momenteel rijden wij met 3 complete combinatie`s voor Bidon|Fritom.

Een bedrijf met eigen transport/werk en rijdend onder/met Friesland Campina, tevens een bedrijf met eigen auto`s en daarnaast ook charters, o.a. wij.
Het is een prettig bedrijf om voor te werken, de communicatie naar de chauffeurs gaat via de boardcomputer en de communicatie vanuit kantoor is prettig doormiddel van rechtstreekse tel. nummers en email adressen, van facturatie, planning en technische dienst.

Kelderhuis transportHet contact met Bidon|Fritom ervaren wij als erg goed, de facturatie gebeurd wekelijks en de betaling volgens afgesproken betalingstermijn. Nou is er overal wel eens wat en hier natuurlijk ook, maar overal kan over gesproken worden.
Rijden met een boardcomputer ervaren wij ook als erg prettig, eerst natuurlijk wel wennen maar als chauffeur weet je precies waar je aan toe bent. De planning geschiedt voornamelijk via de boardcomputer en mail, wijzigingen worden vaak telefonisch of via de boardcomputer door gegeven. De chauffeur weet zo precies de hoe, wat, waar en de wanneer.

Al met al, ons bedrijf Kelderhuis transport werkt graag bij Bidon|Fritom.