J. van Pijkeren Transport

De onderlinge contacten ervaren wij als zeer hartelijk en uitermate professioneel. Afspraak is afspraak, wij kunnen daar altijd op vertrouwen.

J. van Pijkeren Transport J. van Pijkeren Transport is een transportbedrijf dat sinds 1999 transport verricht voor logistieke dienstverleners. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief in het vervoer van koel- en vriestransport, tanktransport, losgestort en 24 uurs distributie voor diverse deelmarkten. Wij beschikken over eigen auto’s en een aantal opleggers.

Bidon|Fritom B.V. is sinds 2006 één van onze opdrachtgevers, waar wij naar tevredenheid voor rijden in het tanktransport. Wij vervoeren voor Bidon|Fritom in eigen opleggers o.a. zuivelproducten, glucose, plantaardige oliën, cacao massa/boter en chocolade.
Via dezelfde boordcomputers als de auto’s van Bidon|Fritom krijgen wij de opdracht aangeleverd, het verloop van het transport te zien is.
De onderlinge contacten ervaren wij als zeer hartelijk en uitermate professioneel. Afspraak is afspraak, wij kunnen daar altijd op vertrouwen. Wij voelen ons een volwaardige partner van Bidon|Fritom in de verdeling en uitvoering van de opdrachten, waardoor wij een goede balans ervaren in de benutting van onze wagens.
Kortom, wij hopen dat onze relatie nog vele jaren zal duren