FrieslandCampina

Bidon|Fritom verzorgt een deel van het vloeibaar tanktransport tussen fabrieken.

 

FrieslandCampina

FrieslandCampina is een internationale zuivelonderneming. Wij willen mensen verder helpen in het leven met de natuurlijke voedingswaarde van melk. Op deze wijze kunnen we voor onze eigenaren, onze leden-melkveehouders, winst genereren en hun melk tot waarde brengen.

Onze strategie route2020 is erop gericht om deze aspiratie te verwezenlijken, door met investeringen en innovatie in te zetten op speerpunten van waardegroei: Groei, winstgevendheid en melkvalorisatie (het tot waarde brengen van melk) zijn leidend voor de accenten die we leggen in de uitbouw van onze activiteiten. We hebben een jarenlange relatie met verschillende onderdelen van de Fritom Group.

Bidon|Fritom

Bidon|Fritom verzorgt een deel van het vloeibaar tanktransport tussen fabrieken. Deze relatie is er een die al jaren bestaat. De chauffeurs staan bekend om hun dienstbaarheid. Door de fusie tussen Friesland Foods en Campina is er voor zowel onze organisatie als ook voor de organisatie van Bidon|Fritom veel aan het veranderen. Dit is een moeilijk en proces waarbij vermeld dient te worden dat de gehele organisatie zich ten volle hierbij inzet.

Hans Wieleman, manager Milk Logistics bij FrieslandCampina.